“Wij zijn eigenlijk heel tevreden over het gebruik van mp4all. Ook als iets niet lukt, staan ze bij Meetingpoint meteen voor je klaar. Zo bleef een aanvraag recent ‘hangen’ en met één telefoontje was het dezelfde middag opgelost. Echt geweldig!”
Tony Bronder – Assurantiekantoor Bronder – Rotterdam

Heeft u vragen over het gebruik, inloggen of aanmelden van mp4all? Neemt u dan contact op met onze medewerkers van de Servicedesk.

Bereikbaarheid
Onze servicedesk is maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 gratis bereikbaar op telefoonnummer 0800 666 7777. U kunt ons ook mailen via servicedesk@mp4all.nl. Wij nemen dan binnen één werkdag contact met u op om uw vraag te beantwoorden.


“In sommige gevallen is het handig als we op afstand in uw computer kunnen meekijken. Dit doen wij uiteraard alleen met uw toestemming. U hoeft hier alleen een tool voor te downloaden. Samen kijken we dan wat er aan de hand is en meestal kunnen we het probleem snel oplossen en kunt u weer aan de slag.”
Medewerker Servicedesk

 

Download hier Teamviewer

Telefoon 0800 666 7777
e-mail servicedesk@mp4all.nl

 

Overige vragen?
Wilt u ook werken met mp4all en weten wat de mogelijkheden, voordelen én besparingen voor u zijn? Neemt u dan contact op met onze collega’s van relatiemanagement.