Verkoop Budgio autoverzekering stopt per 21 januari 2017

 

Verkoop Budgio autoverzekering stopt per 21 januari 2017
a.s.r. streeft naar een helder productaanbod, overzicht voor u en de klant. Dit maakt dat de verkoop van Budgio op 21 januari 2017 wordt stopgezet. Vanaf dan kunnen er geen nieuwe polissen meer worden gesloten voor Budgio. Wel lopen de bestaande polissen door. Het a.s.r. Voordeelpakket biedt een goed alternatief voor Budgio.
Voordeelpakket goed alternatief voor Budgio
Om u en uw klant een passende oplossing te bieden, is het Voordeelpakket een goed alternatief. Zeker als de klant al meer verzekeringen heeft lopen bij a.s.r. biedt de pakketkorting extra voordeel. Met een Eigen Risico van €250 en een provisiepercentage van 15% kunt u een vergelijkbare verzekering aanbieden aan uw klant.
Wat betekent de stopzetting voor bestaande polissen?
Kentekenmutaties kunnen per 21-01-2017 niet meer worden doorgegeven. Andere mutaties blijven wel mogelijk en kunt u indienen via Cockpit.
Wat betekent de stopzetting voor offertes/aanvragen?
De aanvragen kunnen ingestuurd worden tot 20-01-2017. Het indienen van een aanvraag met een ingangsdatum na 20-01-2017 is ook niet meer mogelijk.

Voor vragen kunt u contact opnemen met a.s.r.