Digitaal klantprofiel iAOV levert forse besparingen

“Bij Meetingpoint is de hele keten ingeregeld voor AOV-producten. Dat biedt grote voordelen voor de adviseur, klant én verzekeraar. Omdat de klant zelf zijn gegevens in het digitale klantprofiel invult, bespaart de adviseur veel tijd. Hij kan zich daardoor volledig concentreren op het geven van AOV-advies op maat. Wij zien graag tevreden adviseurs en klanten. Dus dat maakt deelname aan iAOV voor ons een win-win-win situatie!”
Nicole Manders, senior productmanager – Generali Verzekeringen

Per 2 mei a.s. biedt Meetingpoint een digitaal klantprofiel om de adviseur te helpen bij het efficiënter opstellen van AOV-advies. De gegevens die de ondernemer invult in het digitale klantprofiel kunnen door de adviseur worden hergebruikt voor vergelijken, offreren en aanvragen. Dat maakt de advisering van AOV minder arbeidsintensief én goedkoper voor de klant.

Uit recent onderzoek van Autoriteit Financiële Markten (AFM) blijkt dat veel ondernemers afzien van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) door de hoge kosten. Met iAOV kunt u efficiënter inventariseren, vergelijken en adviseren.

Meer weten over iAOV? Ga naar de site van MAS vergelijkingen.nl 

 

Altijd de actuele tarieven en polisvoorwaarden!

 

Wilt u weten wat iAOV voor u kan betekenen?

Neem dan contact op met:

 

CheeseWorks-0031 Alexandra_06.jpgAlexandra Heerink
Tel: 06-46179250
e-mail: a.heerink@tjip.com

 

 

Per 2 mei 2016 is de iAOV-vergelijker van Meetingpoint live gegaan! We zijn bijzonder trots op deze nieuwe dienst.
Heeft u vragen, een klacht of een verbetersuggestie dan horen wij dat uiteraard graag.
U kunt een e-mail sturen naar servicedesk@mp4all.nl.